ons team


 Joyce

Hoi ik ben Joyce, Ik ben deze organisatie gestart in 2015 omdat ik merkte dat er een te kort aan betrokkenheid was in de zorg. Daarom wil ik er voor zorgen dat ik iets op kon zetten waarbij betrokkenheid een grote rol speelt.

 

Ik heb affiniteit met het werken met mensen en het werken met dieren. Zelf ben ik al vanaf 2012 werkzaam in de zorg en ik ben opgegroeid met natuur en andere dieren om me heen. Om mijn droom te realiseren ben ik een onderzoek gestart. Voor dit onderzoek ben ik naar Amerika geweest. Ik ben opzoek gegaan naar welke methodieken er bekent zijn en welke filosofie bij mij past. Het onderzoek heeft mij veel extra kennis en inzichten gegeven. Er blijft blijkt maar weer altijd ruimte om te leren en je weet nooit te veel.

Dit is dan ook de reden waarom ik mijn werk met mijn passie wil gaan combineren. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat dieren eigenschappen hebben die een hulpverlener nooit zal hebben. Animal Assisted Therapy en creativiteit is daarom voor mij de perfecte manier om mensen verder te laten ontwikkelen. Deze vorm van hulpverlening bieden in combinatie met een dagbesteding waar ook de creativiteit, samenwerking en zelfredzaamheid geprikkeld wordt, is mijn droom.

 

 

 
Jewel
Mijn naam is Jewel Putters, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Oss. Ik studeer binnenkort af aan de opleiding Pedagogiek. Hier heb ik voornamelijk door mijn stages bij o.a. Joyridezorg heel erg veel geleerd over mezelf en waarom ik het werken in de zorg zo leuk en waardevol vind.

 

Waar ik mensen mee wil helpen is het ontdekken en versterken van hun eigen krachten, door een veilige omgeving te bieden waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te kunnen zijn. Vertrouwen, rust, ruimte, openheid en contact zijn waarden die ik hierbij erg belangrijk vind.
De combinatie van het begeleiden en de natuur is naar mijn mening dé kracht van Joyridezorg! Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze mooie organisatie.


 

 


  

Sytske
Ik ben Sytske. Ik ben sinds juli 2022 als begeleider werkzaam bij JoyRideZorg.
Daarnaast werk ik ook nog op een woongroep in Boven Leeuwen.
Als hulpverlener wil ik de mensen leren kennen (liever geen/weinig dossierkennis vooraf) om dan samen te bekijken wat de fijnste manier is om te helpen, waarbij ik voorledig sta achter het standpunt om uit te gaan van de positieven kanten en de mogelijkheden van iemand en die te vergroten, waardoor de beperkingen worden verkleind.
Voorheen heb ik als persoonlijk-, woon- en ambulant begeleider gewerkt met kinderen, met jongeren, en met volwassenen met lvb. Ook ben ik 15 jaar leerkracht in het basisonderwijs geweest.
Ik woon in Wijchen, ben getrouwd met Ruud en ben moeder & bonusmoeder van 6 volwassen kinderen.
Mijn hobby’s zijn motorrijden; koken & bakken; creatief bezig zijn en puzzelen; vrijwilliger bij paardenkampen van OlkeBolke.
Ik ben erg blij dat ik nu bij Joyce mag werken.
En vroeger was ik een enthousiast ruiter, dus vind ik het ook erg leuk om weer met de paarden en andere dieren te werken.
Sytske


 

 

 


Romana

Mijn naam is Romana Manders, ik ben 21 jaar oud en woon in Oss.
Ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij Joyridezorg.
Ik vind werken in de zorg het leukste wat er is, daarom vind ik het ook erg belangrijk dat mensen tevreden zijn, een veilig en vertrouwd gevoel hebben, en zichzelf open kunnen stellen en dat ze de rust en ruimte hebben om ergens over te kunnen praten als dat nodig is.
Ik ga altijd met veel plezier naar het werk, en ben daarom ook blij dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie.